Bystronic-consumables_web.jpg

News Reservedele - kun det originale

Kun originale reservedele og forbrugsmaterialer fra Bystronic garanterer, at hvert enkelt laserskære- eller bukkeanlæg fra Bystronic kører med optimal ydelse. Med vores originale reservedele garanterer vi en pålidelig skæreproces og maksimal driftstid. Se effekten i vores nyeste video!

Vi står klar med hjælp!

Bystronic sørger for, at dine skære- og bukkemaskiner kører i døgndrift og vedligeholdes uden afbrydelser. En komplet vedligeholdt maskine giver højere ydelse og længere driftstider og forøger anlæggets værdi på den lange bane.

Originale reservedele og forbrugsmaterialer fra Bystronic garanterer, at dine anlæg bevarer deres værdi og holder længe. Vores kvalitetsdyser, der er fremstillet i Schweiz, giver for eksempel en sikker skæreproces og reducerer behovet for efterbearbejdning.

Forbrugsmaterialerne fra Bystronic udvælges og testes nøje af vores eksperter og fører til fremragende produktionsresultater hos vores kunder.

Jonas Wyss, der er produkt- og servicechef

Vi er tæt på dig! Vores serviceteknikere er altid tæt på dig og sikrer høj tilgængelighed af reservedele og hurtig levering. Med vores forbrugsmaterialer og reservedele skaber vi enkelthed og giver dig "ro i sjælen".

Dine primære fordele:

  • Lavere skæregasforbrug, lavere omkostninger pr. skæretime
  • Bedre skærekvalitet
  • Dyserne holder længer
  • Renere skærekanter og overflader (færre grater og mindre rengøring af stænk)
  • Ensartet høj kvalitet. Uoriginale dyser forårsager kvalitetsudsving på grund af upålidelige processer
  • Samlet reduktion af efterbearbejdningen