Xpress_Intro_web.jpg

Introduktionspakken til nystartede inden for bukning Bystronic når frem til et nyt kundesegment. Xpress giver dig koncentreret bukketeknologi til introduktionspris. Med den nyudviklede kantpresse kan selv brugere uden forkundskaber arbejde som professionelle.

En førsteklasses kantpresse er alt for dyr for mange firmaer. Mindre produktionsværksteder og nystartede tyr derfor ofte til brugte maskiner eller low-budget-modeller. Men den gunstige købspris hævner sig ikke sjældent i form af mangelfuld kvalitet. Den nye startmodel fra Bystronic er derimod en mere bæredygtig investering. Xpress sætter en ny kvalitetsstandard i det lavere prissegment.

Den innovative bukketeknologi fra Bystronic når med Xpress frem til en ny målgruppe. Små jobshops, familiefirmaer og mellemstore virksomheder behøver dermed ikke længere at gå på kompromis med kvaliteten. Nystartede kan stole på førsteklasses udstyr. Og den, der hidtil ikke betragtede bukning som en af sine kernekompetencer, kan med Xpress nemt selv fremstille emner i stedet for at købe dem dyrt hos underleverandører.

Enkel betjening, høj præcision

Den intuitive betjening af Xpress betyder, at man hurtigt kan komme i gang med bukketeknologien. Alle procestrin på én skærm – det er idéen bag softwaren ByVision Bending. På den 22 tommers store berøringsskærm kan emner designes med nogle få fingerstrøg. Ved programmeringen af bukkeforløbene giver softwaren værdifuld støtte. ByVision Bending beregner det passende værktøj og den ideelle bukkeproces afhængigt af materialetykkelse og bukkevinkel. 

Del siden

Præcision er den vigtigste målestok for en kantpresse. Derfor sørger den af Bystronic udviklede drevstyring ByMotion på Xpress for en præcis acceleration af overvange og baganslag. Herunder fordeles den nødvendige pressekraft eksakt over bukkelængden, både ved prægning og ved luftbukning. Derved opnås bukkeresultater med høj gentagelsesnøjagtighed.

Modulopbygget design giver stor fleksibilitet

Den lukkede O-rammekonstruktion på Xpress garanterer en høj maskinstivhed og giver frirum til anvendelser over hele bukkelængden. Det modulopbyggede design giver desuden stor fleksibilitet. Forskellige værktøjsopspændinger og baganslagssystemer tillader individuelle tilpasninger til arbejdsmiljøet. Kompatibiliteten med alle andre Bystronic bukkesystemer muliggør en nem udvidelse af produktionen.

Dermed er Xpress prædestineret til små virksomheder, der ønsker at vokse. Den alsidige bukketeknologi lægger grundstenen til en højere kvalitetsstandard, som kan danne grundlag for en succesrig forretningsvirksomhed. Bystronics omfattende knowhow og den kundenære service gør Xpress til en perfekt introduktionspakke til fremtidens professionelle inden for bukkearbejde.

Versatile air bending and high-precision coining. The Xpress opens up a broad spectrum of applications for a wide variety of bent parts.

Alsidig luftbukning og præcis prægning: Xpress åbner et bredt anvendelsesspektrum for mange forskellige bukkeemner.

The closed O-frame design of the Xpress offers sufficient space for applications along the entire bending length.

Den lukkede O-rammekonstruktion på Xpress giver nok frirum til anvendelser over hele bukkelængden.

Additional functions, such as a selection of tool clamping and backgauge systems, allow the Xpress to be individually customized to the production environment.

Ekstrafunktioner, som f.eks. forskellige værktøjsopspændinger og baganslagssystemer, gør det muligt at tilpasse Xpress til individuelle arbejdsmiljøer.

Intuitive operation: Users can conveniently control all the bending processes on the touch screen of the ByVision Bending software.

Intuitiv betjening: Alle bukkeforløb styres bekvemt af brugerne via berøringsskærmen til processoftwaren ByVision Bending.

Del siden

Udgivet