ByStar-Fiber-12kw_side-view_door-closed-intro.jpg

News ByStar Fiber: Highend-laserskæring i XXL-format

Bystronic udvider skæresystemet ByStar Fiber med de ekstra store modeller 6225 og 8025. Det øger produktiviteten ved fiberlaserskæring og giver større alsidighed i anvendelsen.

Flere plader, flere dele, større alsidighed. Laserskæringssystemer i ekstra-storformat giver brugerne mulighed for at differentiere sig i konkurrencen med udvidede bearbejdningstilbud. For at give metalforarbejdende virksomheder så stort et udvalg af maskinformater som muligt udvider Bystronic highend-laserskæresystemet ByStar Fiber med formaterne 6225 og 8025. Det betyder, at maskinen kan udstyres med laserydelser fra 3 til 10 kilowatt.

Med det nye ekstra-storformat kan brugerne på ByStar Fiber bearbejde metalplader med en arbejdslængde på op til 8 meter og en bredde på 2,5 meter. Det øger maskinens produktivitet, fordi man på store plader kan fordele udskæringsdelene mere effektivt, samtidig med at man mindsker mængden af skæreaffald. I forbindelse med fastlæggelsen af de optimale skæreplaner til storformaterne kan brugeren få hjælp fra softwaren BySoft 7 med intelligente nesting-metoder.

Alsidighed giver konkurrencefordele

Ofte drejer det sig om at øge alsidigheden i skæredelene. Heller ikke det er noget problem med de nye 6225- og 8025-formater i ByStar Fiber. Man kan ud af en plade i storformat ikke kun skære mange forskellige smådele, men efter behov også store dele, uden at maskinen afbryder lasersnittet på den lange skærevej. Det er en konkurrencefordel, som laserskæringssystemer i almindelige standardformater ikke har.

Ud over at skære ekstra store plader er det også muligt at bearbejde flere metalplader i mindre formater. De forskellige metalplader kan anbringes på ByStar Fibers skærebord, helt som man ønsker. Derved kan brugeren øge maskinudnyttelsen, idet der er mindre behov for efterbearbejdning, og laserskæreanlægget kan arbejde længere i skæredrift.

Alle ByStar Fiber-maskiner, også de nyeste i ekstra-storformater, er som standard udstyret med den nyeste generation af Bystronic-skærehovedet. Ekstra funktioner som den ekstra betjeningsterminal med berøringsskærm giver ekstra overblik over betjeningen ved det ekstra lange maskiner.

Del siden

The extra-large format increases productivity. The parts that are to be cut can be nested more efficiently on large sheets, and larger parts can also be produced from one piece.

Ekstra-storformater øger produktiviteten. På store plader kan udskæringsdelene bedre fordeles, ligesom store emner kan fremstilles i ét stykke.

Wide selection of laser outputs: The ByStar Fiber 8025 and 6225 are available with laser sources ranging from 3 to 10 kilowatts.

Bredt udvalg af laserydelse: ByStar Fiber 8025 og 6225 kan udstyres med laserkilder fra 3 til 10 kilowatt efter ønske.

Del siden