BySprint-Fiber_Intro.jpg

News BySprint Fiber: Nu i 12-meter-format

Bystronic udvider fiberlaseren BySprint Fiber med ekstra-storformatet 12020. Det øger produktiviteten ved laserskæring og giver større alsidighed i anvendelsen.

Flere plader, flere dele, større alsidighed. Laserskæringssystemer i ekstra-storformat giver brugerne mulighed for at differentiere sig i konkurrencen. Derfor udvider Bystronic fiberlaseren BySprint Fiber med formatet 12020. Maskinen kan her valgfrit udstyres med laserkilderne Fiber 3000, 4000 eller 6000.

Med det nye ekstra-storformat kan brugerne på BySprint Fiber bearbejde metalplader med en arbejdslængde på op til 12 meter. Det øger for det første maskinens produktivitet, fordi man på store plader kan fordele udskæringsdelene mere effektivt. For det andet reduceres uønsket affald i råmaterialet betydeligt. Processoftwaren BySoft 7 hjælper her i øvrigt brugeren med intelligente nesting-metoder.

Del siden

Endvidere øger det nye 12-meter-format udvalget af mulige skæreopgaver på BySprint Fiber. Man kan ud af en plade i storformat ikke kun skære mange forskellige smådele, men efter behov også store dele, uden at maskinen afbryder lasersnittet. Det er en konkurrencefordel, som laserskæringssystemer i almindelige standardformater ikke har.

Det er ud over skæring af ekstra store plader også muligt at bearbejde plader i mindre formater, som kan lægges i række på BySprint Fibers lange skærebord. Her kan brugerne lægge tilstrækkeligt råmateriale klar for derefter at lade fiberlaserskæringssystemet køre længere i skæredrift.

Ud over BySprint Fiber 12020 tilbyder Bystronic fiberlaseren i formaterne 8020, 6520, 4020 og 3015.

Del siden