Xpress_Intro_web.jpg

News Pachetul «fără griji» pentru începătorii în domeniul îndoirii

Bystronic se adresează cerinţelor unui nou segment de clienţi. Sistemul de îndoire Xpress oferă o tehnologie concentrată de îndoire la preţ de intrare. Noua presă de îndoit tip abkant poate fi utilizată chiar şi de persoane care nu deţin cunoştinţe specializate în domeniu.

O presă de îndoit tip abkant de înaltă calitate este inaccesibilă pentru anumite companii. De aceea, ateliere de producţie mai mici şi începătorii caută de cele mai multe ori maşini folosite sau modele cu preţ redus. Dar adesea preţul de achiziţie avantajos reflectă o calitate slabă a rezultatelor. Însă noul model de bază de la Bystronic este o investiţie pe termen lung. Xpress impune un nou standard de calitate în segmentul de preţ inferior.

Cu sistemul de îndoire Xpress, tehnologia inovatoare de îndoire de la Bystronic devine accesibilă unei noi grupe-ţintă de clienţi. Astfel, micile magazine de tip job-shop, companiile de familie şi întreprinderile mijlocii nu mai trebuie să facă compromisuri în privinţa calităţii. Începătorii se pot baza pe un echipament de înaltă calitate. Cu sistemul de îndoire Xpress, chiar şi persoanele cu un nivel redus de pregătire în domeniul îndoirii pot fabrica cu uşurinţă piese, fără a mai trebui să le achiziţioneze la preţuri ridicate de la terţi.

Operare uşoară, precizie înaltă

Operarea intuitivă a sistemului de îndoire Xpress permite iniţierea rapidă în tehnologia de îndoire. Toate etapele de producţie sunt prezentate pe un singur ecran – acesta este principiul de funcţionare a software-ului ByVision Bending. Ecranul tactil cu dimensiunea de 22 de inch permite proiectarea pieselor prin doar câteva comenzi tactile. Software-ul oferă asistenţă completă la programarea secvenţelor de îndoire. În funcţie de grosimea materialului şi de unghiul de îndoire, ByVision Bending stabileşte scula potrivită şi procesul de îndoire ideal. 

Distribuie pagina

Precizia este cea mai importantă caracteristică a unei prese de îndoit tip abkant. De aceea, sistemul de control al acţionării ByMotion dezvoltat de Bystronic pentru sistemul de îndoire Xpress asigură o acceleraţie precisă a axului superior şi a opritoarelor posterioare. Forţa de presare necesară este repartizată cu exactitate atât la ştanţare, cât şi la îndoirea pneumatică. Astfel, se obţin rezultate de îndoire cu o precizie ridicată de repetiţie.

Designul modular oferă un grad înalt de flexibilitate

Construcţia închisă a cadrului circular al sistemului de îndoire Xpress asigură o rigiditate ridicată a maşinii şi un grad înalt de libertate pentru aplicaţii pe întreaga lungime de îndoire. De asemenea, designul modular oferă multă flexibilitate. Diversele sisteme de fixare a sculelor şi varietatea de sisteme cu opritoare posterioare permit adaptarea la mediile de lucru individuale. Compatibilitatea cu toate celelalte sisteme de îndoire Bystronic permite extinderea cu uşurinţă a producţiei.

De aceea, sistemul de îndoire Xpress este ideal pentru întreprinderile mici care doresc să se extindă. Tehnologia versatilă de îndoire impune un nou standard înalt de calitate pe care se poate construi o afacere de succes. Datorită know-how-ului cuprinzător al companiei Bystronic şi serviciilor de asistenţă orientate spre cerinţele clienţilor, sistemul de îndoire Xpress este pachetul „fără griji” pentru profesioniştii în domeniul îndoirii.

Versatile air bending and high-precision coining. The Xpress opens up a broad spectrum of applications for a wide variety of bent parts.

Îndoire pneumatică şi ştanţare precise: Sistemul de îndoire Xpress oferă un spectru aplicativ larg pentru o varietate mare de piese îndoite.

The closed O-frame design of the Xpress offers sufficient space for applications along the entire bending length.

Construcţia închisă a cadrului circular al sistemului de îndoire Xpress oferă un grad suficient de libertate pentru aplicaţiile pe aceeaşi lungime de îndoire.

Additional functions, such as a selection of tool clamping and backgauge systems, allow the Xpress to be individually customized to the production environment.

Datorită funcţiilor suplimentare, precum diversele sisteme de fixare a sculelor şi varietatea de sisteme cu opritoare posterioare, sistemul de îndoire Xpress poate fi reglat în funcţie de mediul de lucru individual.

Intuitive operation: Users can conveniently control all the bending processes on the touch screen of the ByVision Bending software.

Operare intuitivă: Utilizatorii reglează confortabil toate secvenţele de îndoire prin intermediul ecranului tactil al software-ului de procesare ByVision Bending.

Distribuie pagina