BG2-Democenter.jpg

News Bystronic AG la bursă

Ziua de 3 mai 2021 este o zi istorică atât pentru Bystronic, cât şi pentru colaboratorii, clienţii, partenerii, acţionarii şi investitorii noştri. Aceasta deoarece acţiunile Bystronic AG sunt tranzacţionate astăzi, pentru prima dată, sub simbolul bursier «BYS», la bursa elveţiană SIX Swiss Exchange.

Bystronic se impune ca o companie independentă şi orientată spre viitor pe piaţa de capital.

La adunarea generală a grupului Conzzeta de pe 21 aprilie, acţionarii au decis să modifice numele Conzzeta AG în Bystronic AG. Începând de astăzi, 3 mai 2021, Bystronic AG tranzacţionează sub simbolul bursier BYS la bursa elveţiană SIX. Modificarea numelui este consecinţa transformării strategice anunţate de grupul Conzzeta la sfârşitul anului 2019 şi a focalizării asupra segmentului de prelucrare a tablei (Bystronic) şi asupra vânzării tuturor celorlalte activităţi comerciale.

Acţiunile nominative listate ale Conzzeta AG au fost transferate către Bystronic începând de astăzi. Consiliul de administraţie al grupului Conzzeta va fi noul Consiliu de administraţie al Bystronic AG.

«Acesta este un moment istoric. Sunt mândru că pot să împărtăşesc această zi specială împreună cu clienţii, investitorii şi întreaga echipă Bystronic de la nivel mondial.»

Alex Waser, Director executiv

Alex Waser, CEO

Alex Waser, Director executiv

Strategia 2025 – Şi mai aproape de clienţi, prin oferirea de soluţii noi şi inovatoare

Suntem o companie modernă, gestionată pe termen lung şi agilă pe o piaţă orientată spre viitor. În acest context, Bystronic a prezentat în noiembrie 2020 «Strategia 2025». Alex Waser rezumă: «Bystronic se va poziţiona şi mai aproape de clienţi prin oferirea de soluţii noi şi inovatoare.»

Datorită puterii inovatoare a angajaţilor noştri şi unei atenţii şi mai puternice acordate software-ului şi serviciilor, ne vom atinge obiectivele ambiţioase. Investim în filialele noastre de la nivel mondial, pentru ca pe viitor să putem răspunde şi mai rapid cerinţelor clienţilor şi ale pieţei. Şi, în calitate furnizor global de soluţii, avem soluţii Smart Factory personalizate, care constau din instalaţii individuale integrate şi formează un sistem de producţie interconectat.