Contact Statele Unite ale Americii

Formular de contact

Am citit şi accept politica de confidenţialitate.
Contact

Bending Cell Centrul de îndoire «fără griji» cu automatizare

Bending Cell - Title

Pachet «fără griji» Îndoire complet automată – 24/7

În timp ce concurenţa doarme, centrul dumneavoastră de îndoire funcţionează la capacitate maximă, iar în combinaţie cu robotul agil, presa noastră de îndoit Xpert Pro de ultimă generaţie funcţionează complet autonom.

Robotul şi presa de îndoit pot fi controlate intuitiv şi confortabil prin intermediul ecranului tactil. Software-ul inteligent ByVision Bending creează automat secvenţe optime de îndoire şi stabileşte sculele potrivite pentru fiecare listă de lucrări .

Bending Cell - Autonomous work

Centru de îndoire pentru profesionişti Acceleraţi-vă procesele de îndoire

Centrul de îndoire funcţionează mai rapid decât cel mai experimentat profesionist din domeniul îndoirii. Datorită dispozitivului complet automat de înlocuire a sculei şi a graiferului, intervenţiile manuale nu mai sunt necesare. Aceasta asigură o economie de timp de până la 30 % doar pentru configurare.

Bending Cell - Tool changer

Rămâneţi flexibil – indiferent ce se întâmplă Autonom chiar şi în cazul schimbării comenzilor

Soluţiile automatizate sunt adesea prea rigide pentru schimbarea comenzilor. Acesta nu este şi cazul pentru Bending Cell: Robotul cu 7 axe oferă un nivel maxim de flexibilitate pentru o varietate mare de sarcini. Chiar şi turele de noapte cu activităţi alternante sunt efectuate cu uşurinţă de centrul de îndoire. 

Bending Cell - Gripper

Consacrat şi patentat Bazaţi-vă pe calitatea fiabilă

Precizia maximă este garantată de tehnologia consacrată a produsului nostru reprezentativ Xpert Pro. Bombajul dinamic şi tehnologia noastră patentată Pressure-Reference asigură o calitate fiabilă de la prima până la ultima piesă.

Bending Cell - High quality

Beneficiaţi de un nivel maxim de flexibilitate şi calitate cu centrul nostru autonom de îndoire.

Date tehnice

Date tehnice Toate informaţiile referitoare la Bending Cell

 Bending Cell
Tonnage Pressbrake100, 150, 200, 250, 320 t
Bending length3100 + 4300 mm
Max. part size3000 × 1500 mm
Max. part weightca. 130 kg
Max. Robot Payload300 kg
Min. sheet thickness0.5 mm
Air supply6 – 8 bar
Max. plate stackca. 1500 mm
Max. sheet metal stack heightca. 2000 mm
Max. tool capacity in the magazine37 m
Number of gripper stations5 +
Videoclipuri

Videoclipuri Centru autonom de îndoire: Bending Cell în acţiune

Economisiţi timp şi fabricaţi fără personal piese îndoite cu precizie. Robotul nostru cu 7 axe şi cu capacitate mare de încărcare execută comenzile de îndoire în mod complet automat şi fără erori, chiar şi în cazul componentelor grele. 

Principalele avantaje sunt:

  • controlul automat al tablei duble
  • schimbarea automată a graiferului şi sculelor, precum şi staţiei de prindere
  • import complet automat al sculelor noi şi multe altele
Bending Cell Thumbnail

Aspectele esenţiale din clipul video

Video preview Bending Cell - Tool cabinet

Disponibilitate ridicată datorită structurii modulare

Centrul de îndoire oferă, în funcţie de dotare, o lungime de îndoire de până la 4 metri, un depozit de materiale şi o magazie cuprinzătoare de scule. 

Video preview Bending Cell - Flexibility

Flexibilitate maximă

Indiferent dacă este vorba despre loturi de dimensiuni mici sau despre serii mari, robotul cu 7 axe funcţionează fiabil pentru o varietate mare de comenzi.

Video preview Bending Cell - Performance range

Spectru larg de trepte de putere

Alegeţi din cele cinci trepte de putere. Forţa de presare variază, în funcţie de cerinţe, de la 100 până la 320 de tone, iar capacitatea de încărcare a robotului se încadrează între 90 şi 270 de kilograme.

Video preview Bending Cell - Constant quality

Calitate constantă a îndoirii

Tehnologia consacrată a presei de îndoit Xpert Pro de ultimă generaţie garantează o precizie maximă de la prima până la ultima piesă.

Aveţi întrebări referitoare la centrul nostru automatizat de îndoire? Vă stăm cu plăcere la dispoziţie pentru a vă oferi consiliere!

Service

Service-ul Bystronic Personalizat pentru cerinţele dumneavoastră şi pentru o producţie fără întreruperi

Bystronic Service and Maintenance

Pachetele ByCare

Experţii noştri de service instruiţi asigură desfăşurarea unor procese eficiente de producţie precum şi siguranţă pentru colaboratorii dumneavoastră. În funcţie de cerinţe, oferim serviciile noastre ca pachet bază până la un pachet complet.

Bystronic Service - ByCare

360° Customer Advisor

Analizăm producţia dumneavoastră şi stabilim care sunt punctele forte şi punctele slabe. Pe baza acestora, puteţi optimiza procesele şi puteţi reduce timpii de nefuncţionare.

Bystronic Service

Serviciile noastre

Efectuăm lucrări de întreţinere la sistemele dumneavoastră Bystronic şi le reparăm. La cerere, puteţi primi actualizări pentru o echipare ulterioară sau accesorii pentru modernizarea maşinilor dumneavoastră. Dacă este necesar, putem efectua şi o revizie generală.

Experţii noştri de service vă stau întotdeauna la dispoziţie – rapid şi personal:

Software

Software ByVision Bending: Centru de îndoire complet automat, fără necesar de personal

Bending Cell este conectat la software-ul de îndoire. Acest lucru facilitează controlul automatizat al tuturor etapelor de producţie. Producţia poate fi monitorizată în orice moment pe terminalele mobile.

Comenzile de îndoire pot fi programate confortabil în modul offline. Importarea datelor se realizează apoi în ByVision Bending, fără întreruperea producţiei aflate în desfăşurare.

Modular Tool Changer - ByVision Bending

BySoft Suite Software-ul pentru procese mai eficiente

Viitorul industriei de prelucrare a tablei constă într-o producţie interconectată, inteligentă. Software-ul de la Bystronic digitalizează şi conectează întreaga dumneavoastră companie, pentru ca dumneavoastră să vă controlaţi în mod optim producţia.