BG2-Democenter.jpg

News Bystronic AG aan de beurs genoteerd

De 3e mei 2021 is een historische dag voor Bystronic en ook voor onze medewerkers, klanten, partners, aandeelhouders en investeerders. Want de aandelen van Bystronic AG worden vandaag voor het eerst onder het ticker-symbool «BYS» aan de Zwitserse beurs SIX Swiss Exchange verhandeld.

Bystronic vestigt zich als zelfstandige en toekomstgeoriënteerde onderneming op de kapitaalmarkt.

Op de algemene vergadering van 21 april hebben de aandeelhouders besloten tot de naamsverandering van Conzzeta AG in Bystronic AG. Onder het nieuwe ticker-symbool BYS is vanaf vandaag, 3 mei 2021, Bystronic AG aan de Zwitserse beurs SIX genoteerd. De naamsverandering is het gevolg van de door Conzzeta eind 2019 aangekondigde strategische transformatie en focus op het segment metaalplaatbewerking (Bystronic) en de verkoop van alle andere bedrijfsactiviteiten.

De genoteerde op naam staande aandelen van Conzzeta AG zijn met ingang van vandaag aan Bystronic overgedragen. De raad van bestuur van Conzzeta (RVB) wordt de nieuwe RVB van Bystronic AG.

«Dat is een historisch moment. Ik ben trots deze speciale dag met onze klanten, investeerders en het gehele Bystronic-team wereldwijd te delen.»

Alex Waser, CEO

Alex Waser, CEO

Alex Waser, CEO

Strategie 2025 – met nieuwe en innovatieve oplossingen nog dichter bij de klant staan

Wij positioneren ons als moderne, duurzaam geleide en flexibele onderneming in een toekomstgeoriënteerde markt. In deze context heeft Bystronic in november 2020 de «Strategie 2025» gepresenteerd. Alex Waser vat samen: «Bystronic zal zich nu met nieuwe en innovatieve oplossingen nog dichter bij de klant positioneren».

Door de innovatiekracht van onze medewerkers en een nog sterkere focus op software en service zullen wij onze ambitieuze doelen bereiken. Wij investeren in onze vestigingen wereldwijd om voortaan nog sneller op de behoeften van klanten en de markt te kunnen inspelen. En als aanbieder van totale oplossingen hebben wij klantspecifieke Smart-Factory-oplossingen met geïntegreerde individuele installaties tot een in netwerken gekoppeld productiesysteem ontwikkeld.